VBO

De VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend goed) is de snelst groeiende en meest actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed. De ruim 1000 aangesloten makelaars stellen de consument centraal en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. VBO Makelaars zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst om hun vakkennis bij te houden. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen is de VBO Makelaar gehouden aan een gedragscode.
Op het handelen wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcommissie (SGC) waarin Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis, een rechter en een makelar zitten.
Kortom, bent U op zoek naar een makelaar die de beste diensten levert voor de scherpste tarieven?
Bij VBO Makelaar Dirk van der Houwen bent u aan het juiste adres!

Dirk van der Houwen is gecertificeerd makelaar / taxateur en is ingeschreven in het SCVM-register
 
Voor opname in het register komen uitsluitend makelaars / taxateurs in aanmerking die zijn gecertificeerd op basis van het DNV (Det Norske Veritas)-schema volgens de ISO 17024 norm.
DNV-Gecertificeerde Register Makelaars/ Taxateurs zijn verplicht deel te nemen aan een programma van Permanente Educatie, zodat u er zeker van kunt zijn dat hun kennis altijd up to date is. 

Het DNV certificatieschema voor SCVM geregistreerde Makelaars /Taxateurs is geaccrediteerd! Deze accreditatie door de Raad voor Accreditatie is de hoogst mogelijke erkenning die een certificeringsregeling ten deel kan vallen.
Certificatie beoogt immers niet alleen de kwaliteit van het moment te waarborgen, maar ook de kwaliteit op de langere termijn!

SCVM-gecertificeerde taxateurs zijn vakbekwaam en houden hun vakkennis op peil
door permanente educatie

Door te kiezen voor een SCVM Makelaar kiest u dus voor alom geaccepteerde kwaliteit.